dilluns, 18 de maig del 2009

Final de Copa (1/3)

A l'endemà d'anar al programa de ràdio, el passat dimecres, va ser el gran dia del partit que jugaven l'Athletic de Bilbao i el FC Barcelona a València. Per celebrar-ho, hi van instal·lar dos carpes, una per a cada equip, on hi havia festa i activitats de tot tipus.


Com no podia ser d'una altra manera, l'expedició "Gent Blaugrana El Perelló" va anar allí a gaudir de tot un dia de festa i engegar els motors del partit de la final de la Copa del Rei, amb aparicions estel·lars a les televisions incloses. No podien faltar les fotos, ni els vídeos, que mostren l'ambient que hi havia. Exemple d'això és el següent vídeo on es veu la carpa a tope de gent cantant l'himne del Barça:



I tota la vesprada va ser així. O quasi, perquè després va arribar El Follonero «buscando follón» i acabà aconseguint que li xiularen:



A banda d'ell, hi havia unes quantes celebritats més rondant per allí amb les quals ens vam fer unes fotos com a testimoni, com el porter del Barça d'handbol, David Barrufet, o el president econòmic del club, Xavier Sala, entre d'altres.

De camí cap al Mestalla, si alguna cosa cridava l'atenció no era una o altra celebritat perduda pels carrers, sinò la quantitat de gent que venia a animar l'equip basc.

I és que en quant a l'afició de l'Athletic, no hi ha paraules. València estava totalment envaïda per ells, i la marea de gent estava per tot arreu, fins i tot a la carpa del Barça hi havia seguidors rojiblancos. Però per damunt de tot va estar la bona sintonia que tenien tant els aficionats del Barça com els de l'Athletic. Poques vegades es veu una germanor així, i moltes menys en una final com la d'aquell dia, i així va quedar demostrat en acabar el partit, amb tots els bascos encara presents, tot i la victòria blaugrana per 4 a 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada